Ultiem fietsplezier, dat staat bij ons altijd voorop! Ultiem fietsplezier!


0488 45 21 57
info@dikfranken.nl
 

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:00 - 18:00 uur
Woensdag 08:00 - 18:00 uur
Donderdag 08:00 - 18:00 uur
Vrijdag 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 


 

fietsbanner
fietsbanner
Ultiem fietsplezier, dat staat bij ons altijd voorop!

Over ons


Met onze fietsenwinkel zijn we al ruim 50 jaar actief aan de Bakkerstraat in Zetten en daarmee is de naam Dik Franken een begrip in de Betuwe en regio Arnhem-Nijmegen. Al vanaf de beginjaren ligt onze focus op het uitbrengen van passend advies, het perfect rijklaarmaken van jouw nieuw aangeschafte fiets en het verzorgen van goede service na aankoop. Juist in deze tijd, waar fietsen steeds geavanceerder worden en men de fiets als dagelijks vervoersmiddel gebruikt, is onze werkwijze belangrijker dan ooit!

Wij zijn voor de regio zuid-oost Nederland de grootste Klever specialist. In onze winkel vind je een aparte shop-in-shop waar alle speed pedelecs van Klever Mobility te vinden zijn. Omdat wij er van overtuigd zijn dat een snelle e-bike een steeds grotere rol gaat spelen in het woon-werkverkeer bieden we je graag een groot assortiment van een hoogwaardig en doordacht merk aan. Dat je deze fantastische Klever fietsen ook uitgebreid kan proberen lijkt ons bijna overbodig om te vermelden.

Wij werken met de beste merken


We werken met bekende en kwalitatieve fietsmerken. Dik Franken is dealer en specialis van diverse fietsmerken. Meer weten over onze merken?